2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Marie Nordström

    Vi har ett halsband som funkar på samma sätt. När hunden skäller på allt från koltrastar, solkatter och allt annat som rör sig är det ett bra alternativ. Han kan då vara ute hela dagen utan att det stör grannar eller oss.

    Svara
  2. Fia Pobog

    Quickfix. Funderar trots detta på att introducera ena hunden för vibrerande halsband. Hon börjar höra väldigt dåligt, och ser det som ett alternativ till att fortfarande kunna ha henne lös. Tänker om man klickar in henne på det nu, så borde det funka om hon hinner bli helt döv.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>