Onsdag- observant

I morse när jag skulle rida i ridhuset såg jag att inången/ porten var ihopbunden med ett vanligt blått balband (eller säckaband som vi säger i Skåne 🙂 ).

Jag förstod att detta var en försiktighetsåtgärd sedan gårdagens stormande och att ägarna inte ville att porten skulle blåsa upp/ sönder men det intressanta var att Vicke gjorde stora ögon.

Det stämmer verkligen att hästar kan reagera för den minsta lilla sak som plötsligt inte ser ut ”som det brukar” om det så handlar om ett enkelt litet snöre 🙂 !

Annars ägnade jag största delen av passet åt lösgörande arbete i tävlingsform och lägre form och varierade mellan dessa. Annars brukar jag oftast börja och sluta i den lägre formen.

Idag är det aviserat liiiite snö och det ska bli spännande, eller inte, att se om det blir något vitt från skyn!

2 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Jaaaa du….den där ”uppmärksamheten” kunde jag gärna varit utan ibland…

      Det räcker att jag lägger hans eget täcke ”fel” (på en stol bredvid Nina) för att detta ska mer än bara noteras utan gärna sladdas förbi några gånger. Jag kan sucka trött 🙂 …..

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>