9 kommentarer Skriv kommentar

 1. Helena Tang

  Men det är ju en LABRADOODLE Dom fäller absolut inte och är anti allergiska och typ lagar kaffe på morgonen åt dig? Det är bästa rasen av alla
  Seriöst, folk tror ju att bara för att dom kommer på ett fintigt namn på rasen så är det absolut inte samma sak som en gatukorsning jag vet inte vem som är dummare, folk som avlar såna här, eller folk som köper dom istället för att gå till hundstallet..

  Svara
 2. Helena Hille Jardelid

  De som avlar är väl jäkligt smarta. Tänk 11 valpar x 45”…

  Svara
 3. Anette Fritzon

  Helt galet, och missvisande
  Valparna blir inte garanterat fria för att föräldrarna är patellakollade och ögonlysta.
  Folk gör vad de vill med sina pengar, men pälsvården på dessa (vad menas förresten med fleecepäls) vittnar många professionella trimmare om som extremt svår (filtade pälsar som tovar och inte ger huden luft), och ’allergivänliga’ är en sanning med modifikation
  Att det dessutom ofta finns klausuler i köpekontrakten som är helt horribla gör inte saken bättre.
  Labradoodelns ’grundare’ har mer än en gång uttalat att han ångrar sitt arbete med denna ”ras”

  Svara
  • My Persson

   Samma har jag hört. Man man köpa en brukshund med stamtavla för 15-17 tkr av passande ras, där uppfödarna lagt massor av tid och pengar på avel, ögonlysning årligen (enl SKK), röntgen mm.

   Svara
 4. Annelie Magnuson

  VERKLIGEN smarta!! Vilken grymt bra business! Tror inte heller att det är vilka labradoodles som helst, utan säkert bra föräldradjur med flera generation bakom, och flera kulllar bakom sig. Bisarrt pris – visst! Men – tillgång och efterfrågan styr ju priset. Om någon vill betala så är det ju värt det för dem.

  Svara
 5. LenaB

  Jag har en kompis som har storpudlar, jättefina väluppfostrade och visade på utställningar med toppenresultat (en är multichampion). Hennes hundar är stora och skuttiga och busiga, MEN de är nätta i kropparna och smidiga som attan, och kvicka även med att lyssna så det blir liksom inte jobbigt..
  Sedan har vi på nära håll två sådana här korsningar, en granne har en och en nära bekant en annan – dessa är lika hoppiga och busiga, MEN de är robusta i kroppen och inte alls lika ”snabba i skallen” som pudlarna = de blir jäkligt STÖRIGA STORA hundar!!! Och deras pälsskötsel är inte att leka med! Jag förstår att han som ”hittade på” de här korsningarna ångar sin idé…

  Svara
  • Filippa

   Hej Lena! Vet ej om du kommer se detta, men jag vill ha en storpudel som nästa hund – är din kompis även uppfödare?

   Svara
   • LenaB

    Hej Filippa! Nej, men en av deras hundar har blivit pappa iaf en gång, de har själva en tik från den kullen. Så de bör ha goda uppfödarkontakter tänker jag. Birgitta har min mejladress ifall du vill veta lite mer om hundarna,

    Svara
 6. Anna

  Jag älskar storpudlar, och man kan väl få nästan tre stycken för det priset… Förstår inte heller vad poängen är med att blanda två var för sig väldigt bra men olika raser. Känns lite tulipanaros över det hela.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>