Söndag- ändrade planer

Som skåning blev jag inte ett dugg förvånad över dagens väder!

Medan gårdagen bjöd på årets vackraste och varmaste dag typ så snöade det lite i morse- precis så knäppt som det kan vara i mina trakter.

Det var även isande vindar så att det kändes som många fler minus än den minusgrad som min bils temperaturmätare visade och Elisabet och jag huttrade en del under vår uteritt med hästarna.

Förhoppningsvis var detta vinterns sista dödsryckningar innan den härliga våren tar över helt!

Henke, Molly och jag hann med en liten tur till vårt kommande boende i allmänhet och stallet i synnerhet.

Henrik hann få upp några u-profiler (de svarta ”järnstängerna” ni ser utmed träbalkarna); mellan dessa ska vi lägga bräder som ska utgöra boxväggar. Ja, ni får se allt eftersom boxbygget framskrider.

Jag skulle så klart vilja ha allting klart nu, genast och meddetsamma 🙂 men är bara så tacksam över att Henrik ens kan och vill hjälpa mig i den mån han hinner och orkar utan att det känns som ett tråkigt krav i stället för något roligt som vi gör tillsammans (även om jag mest agerar hantlangare).

Jag skulle egentligen ha tävlat idag men som ni säkert har hört/ läst är allting inställt och jag för min del befarar att det kan bli mycket långvarigt.

Det känns helt meningslöst att oroa sig över det just nu- det finns absolut inget jag kan påverka utan i bästa fall träna vidare och även åka på öppna träningar och dylikt framöver om det finns möjlighet.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>