Söndag- var sak har sin plats

Ännu en underbar vårdag med sol!

Jag började dagen med ridbaneharvning följt av ett utmärkt pass på densamma.

Kom på att det var evigheter sedan jag testade några ”ettor” och insåg som flera gånger förut att dom är en färskvara för både mig och Vicke.

På de första försöken sa den sistnämnde bara typ ”say whaaaat” och bytte i vartannat i stället men när jag fick ordning på min egen hjälpgivning (man får vara snabb i reaktionerna) så blev det bra även om jag inte gjorde fler än 6 i rad.

Efter stallbesöket åkte vi ut till ”mitt andra stall” och avslutade med hjälp av Henriks ena son iskruvandet av isolatorerna.

Killarna hjälptes också åt att sätta upp denna utslagsback eller vask som många av oss säger ha ha ha:

Visst är det en skönhet hi hi?

Skämt å sido men jag tyckte att det kunde vara värt tusen spänn (Biltema) att investera i en vask i stället för att bara ha vattnet rinnande ner i en golvbrunn och det blev ett lyft för hela stallet.

På tal om lyft så tycker jag att även denna enkla kruka lyfte stallet lite:

Krukan tycker jag är ett utmärkt exempel på hur en del föremål kan vara så ”fel” i vissa miljöer och passa så bra i andra.

Vi har haft denna tingest i källaren i många år men i stallet tycker jag att den gör sig bra, eller hur?

Nu ska jag strax åka och köpa ett annat litet fynd men det visar jag när det är hämtat.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>