Instämmer

Detta har jag påpekat flera gånger; att jag skulle ha mycket svårare för att sätta på hästen en betesreducerare än att ha den i en grushage.

Vilket som är värst för hästen låter jag vara osagt och mitt resonemang har ju att göra med en del subjektiva åsikter och erfarenheter mer än ”hur det faktiskt är”.

En kommentar

  1. Minstral

    Fast av två onda ting väljer jag att göra som de skriver i texten när det behövs, ha reducerare på i hagen och låta hästen st inne på natten. De allra flesta hästar lär sig beta, dricka och även äta hö med den. Men det är ju givet att den inte ska vara på dygnet runt. Jag har svårare för att ha en häst vandrande i en grushage när alla kompisar går på gräs.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>