Tisdag- utan långisar

Idag har jag och den här bredhäckade varit och tränat hos Nina vilket gick väldigt bra.

Dagens (sanna) kommentar från den sistnämnda var att jag ibland rider med en samlingsgrad från ”allt mellan LC och Grand prix” och där måste jag så klart bli ännu mer noga med vad det är jag eftersträvar.

Jag gillar Nina som tränare väldigt mycket och vi har dessutom extremt likartade åsikter kring mycket utöver det rent ridmässiga, både hästhållning i allmänhet och annat.

Jag konstaterade att det idag var första dagen utan mina långkalsonger 🙂 , hoppas de kan stanna i byrålådan nu även om jag behåller termobyxorna ännu ett tag.

Vi har fortfarande kalla nätter och runt nollan på morgonen så även Vicke får ha sitt ofodrade regntäcke på.

Efter träningen fördrev jag en stund i stallet med att bara ta det lugnt och prata med stallkamrat Elisabet och hennes underbara barn.

Jag har aldrig haft den minsta längtan efter egna avkommor men hennes är i den där underbara småbarnsåldern när de pratar så där ”lillgammalt” och roligt ibland och man undrar var de får allt ifrån. När Elisabets son kom tultande mot mig igår och ropade ”hej Biggan” blev jag allt lite varm om hjärtat även om jag som sagt inte vill ha några egna barn (och nu är det definitivt för sent ha ha).

Henrik har 2 söner så jag ser fram emot barnbarn i stället 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>