Det totala förfallet

Minns ni inlägget för några dagar sedan om hur man KAN klä sig ”på landet”?

Här kommer undertecknads version!

Ett på tok för stor One Piece och foppatofflor (jag har precis duschat) och säkerhetstänket är väl ganska svagt va?

Till mitt försvar (om jag nu behöver ett….) kan jag väl säga att jag dels bor helt off utan trafik osv och dels har en mycket stabil ponny som är väldigt bunden vid Vicke och säkert hade kunnat beta lös utanför hans hage utan att våga ge sig av någonstans. Han är en typisk ”följare” och det är faktiskt Vicke också när jag tänker efter.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Elisabet Martinsson

    Det är skönt att bo på landet! Sparkdräkt för vuxna har jag aldrig förstått mig på men rosa pyjamasbyxor i höga gummistövlar hade jag på mig vid en kvällsfodring i vintras. Vet inte om Lasse hämtat sig än efter synen.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>