Lördag- björnbär och intervaller

Kolla vad jag hittade utanför Vickes hage!

Jag är i ärlighetens namn inte speciellt förtjust i björnbär men man kan blanda dom med hallon och blåbär i pajer; till det funkar dom för mig!

Idag passade jag på att utforska gräsytorna kring vårt boende; jag har tidigare mest ridit i skogen men i rådande hetta misstänkte jag att det skulle vara för mycket insekter där.

På gräsfälten var det varmt men helt flugfritt och efter att ha skrittat en lång stund blev det några galoppintervaller i uppförsbackar.

Vicke är både vältränad och väldigt snäll vid den typen av jobb så det är bara att ge honom en signal och ställa sig upp i lätt sits så galopperar han i önskat tempo utan att försöka sticka, bocka eller hitta på något annat bus.

Och i ärlighetens namn var det så varmt idag att jag undrar om ens den hetsigaste hästen hade varit upplagd för att sticka?

Jag tänkte att det nästan är synd att jag inte är intresserad av fälttävlan för här finns verkligen alla möjligheter till den sortens träning precis utanför dörren!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>