Roligt att mocka

Jag kan inte minnas att jag någonsin har tyckt att det är roligt att mocka och om jag någonsin SKULLE ha tyckt det så blev jag absolut botad under de många år jag jobbade som stallskötare på en stor ridskola och hade runt 16 skitgrisar att mocka till!

Men NU! Nu tycker jag faktiskt att det är roligt att mocka; det är en ren fröjd att gå in i Baltazars box och ”sätta igång”.

För så där mycket ”sätta igång” handlar det verkligen inte om; man hinner knappt börja mocka förrän man är klar höll jag på att säga.

En stor kissfläck i mitten och 2-4 enorma och kompakta bajshögar och sedan är det klart!

Tar inte ens 5 minuter och jag strör max 2 gånger i veckan och hästen ”vadar” ändå i halm!

Världens bästa Baltis!

Vicke är också hyfsat renlig och något som jag verkligen uppskattar nu med eget, nymålat stall är att ingen av dom är ”väggbajsare” som pressar häcken mot inredningen innan det ska bajsas!

Ingen av dom biter heller på inredningen, Vicke har aldrig pysslat med sådant men jag har också sprutat alla väggar med anti-bit ”just in case”.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>