Skit också….första kunden

Så här ser min gödselstack ut efter exakt 3 månaders användning.

Sedan inflytten har jag lite lätt undersökt möjligheten att få den bortforslad av någon bonde gratis men det ser just nu mörkt ut på den fronten även om jag vet att en gör det mot betalning som jag kan ha som plan B.

Min målsättning med gödselstacken är nämligen mycket högt satt; den ska helst inte tömmas alls och max en gång om året.

Detta ska jag försöka uppnå genom gödselmaskarna, noggrann daglig stampning och genom att förhoppningsvis (men väldigt osäkert) skänka bort gödsel till trädgårdsfantaster.

Jag har faktiskt en fd stallkamrat i Danmark som bor så att all hennes gödsel (2 hästar) tas av närboende efter att hon har skyfflat in den i säckar och ställt utanför gården. Låter helt otroligt och är nog väldigt ovanligt men kul för henne.

Jag bor ju mycket nära en fin ”resort” (The Lodge) och många vandringsleder som är mycket populära hos både de som går, springer, rastar hundar och cyklar med mountainbikes så kanske kan jag locka någon att ta med sig en säck bajs hem 🙂 ? Ett projekt för våren tänker jag.

Men härom dagen hade jag faktiskt min första ”kund”; en kvinna som hämtade en sopsäck gödsel till sin trädgård.

Hon la ut en efterlysning på Facebook och jag högg som en kobra ha ha!

En ”piss i Nilen” så klart men vartenda gram som någon vill ta härifrån är ett gram mindre för mig att bry mig om och som vi alla vet blir det MYCKET bajs även efter bara 2 hästar.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>