Onsdag- sjukhage

Kolla vilken skönhet jag hittade på gräsmattan utanför stallet igår! Den fick dock hamna i sopan hellre än soppan 🙂 av förklarliga skäl hi hi!

Som jag berättade härom dagen har jag byggt en provisorisk hage som Vicke nu får beta ner lite.

Den finns precis utanför mitt stall (mellan stallet och lösdriften) och kan lätt minskas ner till en sjukhage om det…..gud förbjude…..skulle behövas.

Jag har inte dragit trådarna så att det går att koppla på strömmen just eftersom hagen är provisorisk så jag använder den bara till Vicke och när jag är hemma. Litar inte riktigt lika mycket på den lille och skulle han gå under trådarna och komma ur Vickes synfält kommer den sistnämnde att bli tokig vilket inte gäller omvänt på samma sätt.

Till båda har jag varit i Veberöd och plockat hur mycket äpplen som helst hos en familj som jag gissar har Skånes fruktrikaste träd. Jag förstår att de delar med sig för jag har aldrig sett på maken till mängd frukt på ett och samma träd!

Nu ska jag ut och röja färdigt där jag hade den tidigare provisoriska hagen som nu är lättare att klippa när hästarna hjälpt till att beta ner den.

Måste förresten visa dagens frukost/ lunch/ middag (jag åt inte förrän 13.00):

Kanske inte den mest estetiska rätt jag tillagat 🙂 men gott var det:

4 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>