Tisdag- gris

Jag måste fråga mig samma fråga som en bloggläsare som såg bilden ovan på min Instagram; hur lyckas detta djur ens finna en plats att grisa ner sig så här på när 99% av hagen består av gräs???

Vicke skulle aldrig nedlåta sig till något dylikt (tack fina häst!!!) men den här mammuten verkar nästan göra det för att retas 🙂 !

Skämt å sido; så länge han är smidig nog att rulla omkring som en boll så är jag glad å hans vägnar.

Men om en borste kan ha känslor så gråter nog mina rotviskor 🙂 !

Vicke reds i ridhuset idag och jag utnämner härmed mitt lilla budgetbygge till ett av Skånes bästa ridhus vad gäller utsikten!

Kanske inbillar jag mig eller så är det bara en slump men jag tycker det blir vanligare med ridhus ”med utsikt” och ni måste väl hålla med om att det ger en annan känsla än ”plåtlådevarianten”?

Sedan är man knappast i ridhuset för att beundra utsikten utanför och vindnätet gissar jag kommer att göra att ridhuset känns kallare än de traditionella om det blir minusgrader ute?

Jag har visat er min lilla läkare (utan sittplatser) tidigare och här ser ni mitt lilla pentry. Inget jag hade lagt pengar på själv men när det nu finns där så kan man ju lika gärna använda det.

2 kommentarer Skriv kommentar

  • Birgitta

   Och ärligt talat känns det ibland nästan kallare i vissa ridhus än utomhus….

   Hur som helst så får jag rida mig varm 🙂 !

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>