Måndag- inställt

Idag var planen att åka till Nina men 20 minuter innan jag skulle köra och när jag hade tagit in Vicke från hagen kunde jag konstatera att en av skorna inte längre satt på hans hovar.

”Det kommer att bli som att leta efter en nål i en höstack” tänkte jag när jag begav mig ut på sko-jakt och när Henrik ringde medan jag letade så sa han ”det är ju som att leta efter en nål i en höstack”….

Strax efter hans profetia hittade jag skon vilket får betraktas som smått otroligt och i nivå med att vinna en miljon på lotto inte bara för att hagen är enorm och full av halvhögt gräs utan för att skon låg nästan fullkomligt ”inkörd” i en lerhög så att bara kanten av lädersulan stack upp!?!?

Så fyndet får kategoriseras som ”mer tur än skicklighet” och tur var det verkligen för om ni tittar på sömmarna så förstår ni hur illa det hade kunnat gå om Vicke längre fram råkade trampa på skon!

Om man nu ska ha en avdragen sko kunde den inte ha kommit loss snyggare; hoven är fullkomligt intakt vilket också det är tur när man har en häst med så känsliga framhovar.

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>