Som en nål i en höstack!

Mina egna ringar…

Alltså vad säger ni om denna story som en bekant la ut på Facebook? Det låter nästan för bra för att vara sant och jag är väldigt glad för hennes skull.

”Tog av mig ringarna igår när jag red och stoppade i jackfickan men glömde tydligen att stänga fickan för efteråt var de borta.😱 Snacka om nål i en höstack – som är 20×40 m stor!😢 Efterlyste en metalldetektor i en grupp och fick napp direkt och nu på förmiddagen åkte vi ut och började genomsöka ridhusbotten. Och 30 min senare var båda ringarna återfunna!😅🥳🥂”

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Ann Hammarlund Holst

    Det måste varit en proffsmaskin! En kompis hade en metalldetektor men den pep inte förrän man var mkt nära så 20×40 meter hade fortfarande varit en enorm höstack.

    Svara
    • Birgitta

      Oaktat vad så är hela storyn full av enorm tur: att de ens kom på att försöka låna en metalldetektor, att någon nappade så snabbt och att ringarna hittades!

      Svara
  2. Lena Sellman

    Ann Hammarlund Holst: Det var det, det var en ägare till en rörfirma som hörde av sig och var vänlig nog att åka till företaget och hämta den direkt på morgonen. Supersnällt! Men fortfarande helt otroligt att vi hittade båda.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>