Tisdag- hemmablind

Konstigt hur man ibland inte ser saker som nästan är mitt framför näsan på en?

Idag, när jag hoppade av efter en bra träning för Nina såg jag att Vicke bara hade en boots på sig.

”Han måste ha tappat den andra under passet….konstigt att varken jag eller Nina märkte något….nu får jag leta efter den i ridhuset” hann jag tänka innan jag rättade mig själv; dels rider jag aldrig med boots på Ninas träningar (och skulle jag göra det hade jag tagit några andra än de slitna hagbootsen) och dels mindes jag att jag hade tagit av den ena bootsen inne i stallet. Sedan blev jag avbruten av ett telefonsamtal och tja….glömde uppenbarligen att ta av den andra.

Men hur jag kunde missa att se att jag lastade, lastade ur, hoppade upp i sadeln med den kvarvarande bootsen….???

Och Nina hade sett den ena bootsen men tänkte att Vicke kanske hade något sår eller dylikt som jag ville skydda så hon kommenterade inte det hela. Hennes ögon missar minsann inget 🙂 !

Citronkladdkakan som jag gjorde igår blev förresten mycket god vilket den nu nästan tomma pajformen vittnar om….och Henrik äter inte kakor så det finns bara en skyldig….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>