Lördag- in the spotlight

Vissa tycker om att ställa sig i strålkastarljuset….andra…not so much 🙂 !

Måste vara härligt att ha Vickes självförtroende och otroligt jämna, positiva humör!

Det blev ännu ett bra pass i ridhuset där jag bland annat lyckades få till 6 stycken 2:or på den ena långsidan och mer får det banne mig inte plats om man inte börjar byta redan i hörnet!

Gjorde även 4 ettor och nöjde mig med det eftersom jag har märkt att Vicke ibland har svårt för att skilja på ettorna och tvåorna (säkert på grund av undertecknads fallerande hjälpgivning).

Har jag gjort x tvåor och kan han plötsligt göra x ettor helt av sig själv! Avdelning ”i-landsproblem i hästvärlden som vissa hade gett sin högra arm för att ens ha…” (de vars hästar har svårt ens för enstaka byten…).

Hade besök av en whippetägare i ridhuset lite senare på dagen och blev så glad över en del människors tacksamhet och fina sätt.

Jag lånar ju ut ridhuset till en del ”hundfolk” och alla är väldigt trevliga och det har aldrig varit något att klaga på men det är ändå trevligt när någon verkligen uttrycker sin uppskattning och liksom inte tar allt möjligt för givet. Note to alla: är du nöjd med något; låt den det berör få veta det! Det kostar inget och du samlar pluspoäng 🙂 !

Dagens väder samlar också pluspoäng så länge det inte regnar i alla fall. Allt annat är bonus hälsar hon som slirar runt i hästarnas hage och bara väntar på ett oundvikligt ”dratta-på-ändan” moment!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>