Faktiskt inte jag

Jag tillhör inte skaran av djurmänniskor som tycker om att prata om min hund eller mina hästar med folk som inte själva äger djur eller i vart fall verkar ha ett djurintresse.

Jag visar inga bilder oombedd 🙂 och om jag får frågor försöker jag hålla mina svar korta och inte använda en massa fackuttryck.

Man vet ju själv hur roligt (NOT) det är när andra ibland långrandigt berättar om sådant de brinner för och som man själv är totalt ointresserad av….

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frida

    Kan hålla med, det är svårt att förklara allt och svara på frågor. På mitt första sekreterarjobb på en vårdcentral jobbade en supertrevlig läkare, väldigt pratsam. Vi kom in på mitt hästintresse och han frågade om allt möjligt, hur duktig jag var, varför gjorde man si och så och vad tävlade jag i osv. Det var lite knepigt att försöka svara så han förstod och det kom följdfrågor på allt. Svårast var när han började fråga om dressyrtävlingar, vad gick det ut på? Vad gjorde man? Hur gjorde man? Vilken nivå red jag på? Och vad betydde ”Msv” och vad finns det mer för klasser? Jag trasslade in mig rejält och han var allt mer förundrad och ville genuint veta mer och förstå. Han var ju väldigt gullig och var verkligen intresserad av att veta, han var sån till sättet bara. När jag slutade så fick jag en kram och ett ”lycka till med där bokstavstävlingarna nu”. Alla bokstavskombinationer och siffror hade väl liksom fastnat…

    Svara
    • Birgitta

      ”Gör det inte ont när man klipper i hästarnas hovar” är den typen av frågor jag inte riktigt orkar utveckla hur mycket som helst 🙂 !

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>