Mera söndag- sol och inte

Det syns inte riktigt på bilden men vädret var helt fantastiskt när jag skrittade ut i morse.

Vicke och jag utforskade lite nya vägar och det blev en del skritt på grusvägen ni ser ovan eftersom det pågick jakt i skogen. Det kändes dumt att utmana ödet även om jag inte tror att Vicke skulle misstas för vaken en dovhjort eller ett vildsvin vilket är det enda man jagar här.

Tyvärr höll det fina och soliga vädret inte i sig utan det har ”regn-snöat” av och till i flera timmar. Plusgrader borgar för att nederbörden inte kommer att bli liggande utan det enda som kommer att byggas på är leran….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>