Torsdag- omväxling

Säga vad man vill om det skånska vintervädret; det är i alla fall väldigt omväxlande!

Förra veckan hade vi temperaturer runt minus 10 och snö, igår regnade det mer än jag någonsin varit med om på en och samma dag här och idag strålar solen och det är flera plusgrader!

Det blev ett nytt besök i Flyinge för att träna för Nina och det är onekligen lättare att köra dit när man inte behöver sitta på helspänn över isfläckiga vägar, snömodd och förrädiskt underlag. Fyrhjulsdrift hjälper absolut men man kan inte bara tuta och köra ändå tycker jag som hellre kör lite för långsamt i dessa lägen.

Får ni också väldiga cravings efter ”vad det nu kan vara”?

Jag får det ständigt, i 9 fall av 10 efter onyttigheter 🙂 !

Härom dagen började jag ha livliga fantasier om cheesecake så igår producerade jag denna:

Smeten hann banne mig knappt stelna innan jag var på den 🙂 !

När vi var i Florida förra vintern sålde ett snabbköp i närheten av hotellet jättegod cheesecake och jag kan ju säga att jag var en god kund under den veckan vi var där:

En kommentar

  1. Anna Ask

    Jag äter massor av onyttigt men det är ganska sällan jag får en speciell craving när det gäller sötsaker, mest att jag vill ha något sött men vad som helst. Fast Coca Cola kan jag få sådär riktigt sug efter i och för sig.

    Däremot får jag ofta cravings efter mat. Typ grillad kyckling, eller pasta med chiliolja på, eller keso.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>