Fredag- Skåneleden

Efter ett fint ridhuspass och lite allmänt pyssel hemma tog jag en skogspromenad med Molly och passade på att ta några kort.

Som jag har berättat flera gånger är det enklaste sättet att förklara vara vi bor att säga ”vi bor ungefär vid the Lodge” för dels ligger denna resort bara ca 1 km härifrån och dels vet många skåningar var the Lodge ligger 🙂 .

Vill ni vandra i vacker natur på både breda, farbara vägar och smala, slingrande stigar kan jag verkligen rekommendera dessa omgivningar och uppenbarligen tycker många som jag eftersom det är många som frekventerar området på helgerna, framför allt till fots och på cykel.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Filippa

    Får du aldrig sura kommentarer när du är ute med lös hund och träffar andra människor/hundar? Jag har nästan bara hundarna lösa på platser där jag vet att vi är helt ensamma nu för tiden, för det är så otroligt många som är arga här =(

    Svara
    • Birgitta

      A) Jag går faktiskt inte så jätteofta i skogen med Molly, kanske en gång i veckan och B) Här är knappt en människa på vardagarna och på helgerna har min man henne kopplad om han går i skogen.

      Men i sak känner jag igen att en del måste surmuppa sig fast hunden går max någon meter från mig och aldrig går fram till andra människor.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>