Lördag- vilodag

Gammal bild från mina uteridningsvägar….just nu finns det inte en flinga snö på marken och jag hoppas att det förblir så.

Jag hävdade till Henrik att ”det är banne mig vår i luften” och kanske var det ett önsketänkande, kanske får jag äta upp dessa ord många gånger om men kanske hade jag liiite rätt också? Så klart på tok för tidigt på året men det känns ändå som att klimat och årstider numera….tja….inte är vad de brukade vara skulle man kanske kunna säga?

Vicke har hur som helst vilodag.

Henke fick ett avbrott i sin vilodag eftersom jag behövde hjälp att förflytta några ensilagebalar från lösdriften där de är samlade till min tomma box från vilken jag portionerar ut fodret.

Detta är i princip det enda jag inte klarar själv; balarna väger runt 150 kilo och att köra dom på en säckakärra från lösdrift till stall är mer än vad mina krafter räcker till.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>