I stället för blommor

Jag gissar att tusentals kvinnor i Sverige har fått blommor igår?

Och hur mycket jag än tycker om denna fägring så är den snabbt förgången medan min present från Henke kommer att värma både mitt hjärta och övriga kroppsdelar mycket längre än en bukett!

Jag har inte använt overall sedan jag i 20-års åldern (eller ännu tidigare…jag minns inte exakt) övertog en gammal skidoverall som min mamma hade haft till gud vet vad (hon har aldrig åkt skidor ha ha ha) och mina minnen från detta plagg är enbart positiva; perfekt om man är frusen.

Visst är det ett lite otympligt plagg men det termobyxor, termoväst och dunjacka också medan det går snabbare att hoppa i en overall än i x olika andra plagg för att uppnå samma värme.

Lika lite som jag rider ”seriöst” i termobyxor och jacka kommer jag att rida i overallen men till uteritter och framför allt stallarbete och utomhussysslor kommer den att vara perfekt.

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Jag har en overall från Stormberg som jag investerade i förra året. Den är ovärderlig när det är kallt eftersom jag sitter stilla på scootern när jag är ute med Raffe! Jag ser inte riktigt klok ut. Overall, fårskinnsskor och öronlappsmössa(givetvis knäppt under hakan) Men varm är jag iaf!

    Svara
    • Birgitta

      Ja, ibland ser man lite ut som en luffare men funktion får gå före flärd.

      Jag gick ut i bara långkalsongerna igår för att ta några foton….tur att ingen såg mig 🙂 !

      Svara
  2. Minstral

    Jag tycker det vid sådana ”små bemärkelsedagar” det är mysigt med blommor. Vill inte alltid ha något praktiskt utan bara lyx som jag tycker en bukett blommor är.

    Svara
    • Birgitta

      För mig är det lyxigare att få en grej för 800 spänn än en blombukett som vissnar för en hundring.

      Jag fick tidigare ibland mer exklusiva blomsterbuketter från Henrik som jag vet kostade flera hundra.
      Jag hade helt ärligt då hellre velat få ett par Roeckl-handskar för det är sådant jag inte unnar mig själv.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>