Tisdag- svettig ryttare och en tiggare

Efter dagens ridpass (som gick jättebra) kände jag att jag var svettig för första gången på länge. Min tolkning är att detta inte alls berodde på att jag ansträngde mig mer utan att det helt enkelt är sååå mycket varmare nu än förra veckan.

Vicke går med bara ett ofodrat regntäcke just nu men han är så otroligt varm av sig så han hade kokat med något tjockare på sig.

På tal om Vicke ja….den gossen har lärt sig att gå fram till den delen av hagen som gränsar till gödselstacken och stå där och gnägga uppfodrande så fort jag ens närmar mig stallet och den veka ägaren klarar inte av detta utan att kasta åt honom en morot eller två. Snacka om att binda ris åt egen rygg för nu kommer han så klart aldrig att sluta med detta tiggande….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>