Onsdag- stygg häst, snäll hovis

Jag har som rutin att vid hagintag först av allt titta så att alla skorna sitter kvar på Vickes hovar.

Igår fattades en framsko….inget glädjescenario när man har en mycket sulöm häst.

Efter ett sms till min hovslagaren vid 19.00-tiden fick jag svar redan 2 timmar senare att han kunde komma nästa morgon, dvs idag, vad säger ni om det?

Själv säger jag bara igen hur otroligt tacksam jag är, en fantastisk service!

Vicke må ha varit stygg som drog av sig skon men han hade i alla fall den goda smaken att dels göra detta inför en planerad vilodag (idag) och dels lämna skodonet på en plats där jag lätt hittade den.

Jag började leta i den minimala delen av hagen som är upptrampad och lerig men skon låg faktiskt i torrt gräs…

Efter att hovslagaren hade varit här och jag hade pysslat färdigt i mitt ”dockskåp för vuxna” som jag kallar mitt stall hade jag en lunchdate med Henrik på Gastro Gaspari, lunchrestaurangen vi besökte för någon vecka sedan och som vi tyckte om.

Lunchpriserna är i det övre segmentet (135:-) men maten är väl värd det och någon gång tycker vi att man kan unna sig en liten guldkant på vardagen.

Idag serverades köttfärslimpa:

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>