Torsdag- uteliv

Jag fortsätter att njuta av fullständigt underbart vårväder- tänk om vi kunde slippa otäcka bakslag och bara få ha det så här ljuvligt ända fram till den riktiga våren och därefter sommaren?

Till och med lilla Gullan vill nu vara med ute, i vinterkappa förvisso men ändå…

För bara någon vecka sedan flög hon in i huset så fort hon fick en chans och vägrade nästan att gå ut. 1 minut för en snabb-kiss sedan var det ”tack och hej”.

Själv börjar jag komma ihåg att jag faktiskt har en utebana; jag har knappt skänkt den en blick på länge men den är säkert ridbar när som helst.

Idag red jag i ridhuset men snart så….

Med det härliga vädret vill jag knappt gå in i huset och det finns alltid saker att roa sig med kring stallet även utan att damma fönsterkarmar *ASG*!

Igår tvättade jag faktiskt av dessa i båda boxarna och det tog typ 4 minuter…! Näää…jag skojar…jag tog ”så klart” inte tiden med det kändes som 4 minuter men kan lika gärna ha varit 2…eller 6 minuter 🙂 ! Spelar ingen till men det ser lite trevligare ut utan dammet.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>