Filmer från Ryhus

I förrgår trodde jag att jag hade filmat en ganska rolig sekvens med Vicke och några dovhjortar i hans hage men tydligen hade jag inte tryckt igång kameran på telefonen så det blev inget med det.

När jag ändå var i filmar-tagen passade jag på att dokumentera hur stallet ser ut just nu, liksom omgivningarna.

Eftersom detta var en spontanfilmning och egentligen avsedd för Instagram så är det korta filmer så man kanske inte hinner se så där jättenoga eller så tycker ni att det är helt lagom att slippa plöja igenom en evighetsfilm?

Här är i alla fall filmen på stallet:

Filmen på omgivningarna har av någon för mig oförklarlig anledning begränsats av Youtube men den är kanske inte så jätteintressant heller? Eller så kan man se den på min Instagram bm6610 om man inte ids logga in på Youtube:

4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Elisabet Martinsson

  Vad bra det hållit sig med plattorna på baksidan! Så slipper du gegga.

  Svara
  • Birgitta

   Ja, plattorna blev faktiskt en oväntad bonus!

   I stället för att ligga och skräpa utanför ridhuset eller att vi hade fått köra dom till tippen (vi hade nog nästan knäckt golvet i transporten av tyngden) så blev det hur bra som helst att ha dom mellan stall och gödselstack.

   Minns att en läsare trodde att de skulle bli hala på vintern men det upplevde jag inte alls att de blev och även om de hade blivit det hade jag föredragit det framför djup gegga och därefter en massa ogräs som man hela tiden måste hålla efter.

   Synd att jag inte tog kort på ”djungeln” bakom stallet vid tillträdet; det var meterhögt ogräs, vissnat sly och en del bråte….

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>