Onsdag- byte

Idag på träningen för Nina inleddes densamma med att jag och en annan av Ninas elever bytte hästar en kort stund.

Väldigt nyttigt så klart och av många olika anledningar och eftersom vi båda har mycket utbildade hästar så kan man göra det så här kort bara för att ”känna på” en annan typ av häst tex.

Vädret idag har varit lika underbart som igår, soligt och varmt och på bilden ovan ser ni två som njuter och som Henrik tog ett kort på när han körde förbi (inga hästar jag känner).

Men hur mysigt det än ser ut är jag mycket glad att mina egna hästar varken har någon ”pöl” de kan plaska i eller högst troligt skulle göra det även om de hade en- det är nog inte så roligt att rengöra en häst som gyttjebadat.

För en miljon år sedan gick min dåvarande häst Heron med en ponny vid namn April i hagen.

April, då en bit över 20, kunde mycket väl hitta en stor pöl att lägga sig i även när det var mycket kallt så först la hon sig i vattnet och sedan stod hon och darrade av köld typ.

Ibland försökte jag bevaka henne när jag såg att hon var på väg mot ett bad och rusade in och skrek ”nej” men en så gammal klok ponny vet så klart att det bara är till att vänta på att människan går hem så är det fritt fram 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>