4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Bra liknelse!!
    Det är egentligen ’lätt’ / logiskt – att backa ett släp – men under överinseende är det hopplöst!!
    Minns att när min dåvarande man levde så var det alltid han som körde bil-släp om vi åkte ihop. Detta var rakt fram på asfalterad väg.

    Men vi använde även mitt släp när vi körde skräp till återvinningen- och det slutade alltid med att jag fick ta över ratten väl där. För att köra ’baklänges ’ var en omöjlig uppgift för en ’man’.

    Svara
    • Birgitta

      Då var han nog undantaget som bekräftar regeln vill jag påstå 🙂 .

      Jag hävdar att det är medfött/ inbyggt i alla män att backa med släp för alla jag någonsin har bett om hjälp har klarat det så himla bra att det har känts som att de hade kunnat göra det med bindel för ögonen 🙂 !

      Svara
      • Eva

        Men glöm inte att detta ’undantag ’ även var den som missade stödhjulet på Ditt släp.
        För att inte tala om när vi körde på motorvägen från glumslöv till Malmö med 2 hundar därbak.
        Och jag märker att han inte stängt luckan därbak ??!!

        Svara
        • Birgitta

          Att glömma att veva upp stödhjulet är en ”klassiker” som många (så även jag) gjort sig skyldiga till. Man gör det en gång och aldrig mer 🙂 !

          Det värsta jag hört talas om var en vän som när hon skulle åka hem från en tävling glömde att ta upp bakluckan/ lämmen. Hon hann köra x meter på gräs innan viftande åskådare stoppade henne!

          Själv satt jag i bilen när en väns pappa skulle köra hem min häst från en tävling i snöstorm. Den lilla dörren framtill blåste upp halvvägs till Malmö från Helsingborg men vi vågade inte stanna…..

          Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>