Måndag- hår i vår

Det ”luriga” vädret fortsätter; nollgradigt tidigt på morgonen för att sedan bli soligt och hyfsat varmt resten av dagen. Så länge solen skiner njuter jag- den kortvariga kylan avhjälps lätt med ett täcke några timmar.

Fluffis fortsätter att ömsa päls; kolla bilderna!

Han är inte precis förtjust i att bli borstad så jag passar på medan han äter mellis och är fokuserad på maten, annars får jag sätta på honom en grimma för att han inte ska vandra iväg. Och har han väl börjat gå…då går han och inget kan stoppa honom 🙂 !

Även Vicke har gått; i hans fall ett ridpass på utebanan. Jag försökte tänka på domarens input från i lördags; att få ut halsen mer.

När det var dags för lunch körde Henrik och jag till vår kvarterskrog i Staffanstorp som numera har synbart mindre gäster mitt på dagen. Det är väldigt glest mellan borden även om jag förstår att många inte vågar äta ute. Vi sitter alltid måååånga meter från alla andra och brukar dessutom passa på att ta med oss mat hem så att även nästa dags lunchmåltider är säkrade.

När vi ändå var i Staffanstorp passade jag på att veckohandla på City Gross och jag konstaterade som vanligt att jag var i princip den enda med munskydd i affären.

Jag tror absolut inte att ett enkelt munskydd hjälper till 100% men samtidigt är det en så enkel åtgärd att jag har svårt att förstå de som inte använder dom. De kostar så lite och kanske hjälper lite och det argumentet räcker för mig. Och om inte annat inbillar jag mig att andra automatiskt håller bättre avstånd till mig om jag har munskydd?

Jag har idag lagt lite tid på att strukturera upp min lösdrift lite bättre och burit upp halmbalar som jag tidigare haft stående direkt på betonggolvet upp på loftet i stället. Jag gillar att det ser ordentligt ut omkring mig och med småbalarna flyttade blev det också mer utrymme på ”markplan”.

Nu vill jag bara ta det lugnt resten av dagen och njuta av att vara ledig.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>