Tisdag- piaff och passage

Idag var min ridplan följande:

Skritta ut i skogen för att därefter avsluta med lite piaff och passage på hemvägen och ”känna på” ett gräsfält mellan Ryhus och vår närmaste granne. Jag tänkte också att det kunde vara kul att filma lite piaff och passage som Vicke har relativt lätt för.

Allt i den första meningen i stycket ovanför gick helt enligt plan och med jättebra känsla, medan det jag skrev om i meningen därefter bara vara att glömma 🙂 !

Lika lätt som Vicke piafferar lika omöjligt var det att filma det från hästryggen kan jag säga. Och definitivt när man är utomhus och verkligen inte vill tappa telefonen i marken…

Jag får nog hålla mig till dylika bilder även framöver; de blir i alla fall ”bra” …eller…man ser åtminstone vad de föreställer:

Notera vägens ”perfektion”….motsvarigheten till nyharvad ridbana 🙂 !

Precis innan bilden togs har man kört och skrapat och vattnat och efter en stund kom det även salt på hela ytan!

Detta görs några gånger om året och håller hyfsat med tanke på att det trots allt är en del trafik, framför allt på helgerna och till ”the Lodge”.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>