Måndag- trädgårdsbiten

Jag börjar förstå varför så många är intresserade av odling/ plantering/ blommor i trädgården och liknande.

Har man väl börjat med detta är det nog väldigt lätt att man bara odlar mer och mer, köper alla möjliga fröer, gör odlingsbäddar överallt och jag vet inte vad.

Jag är inte där än och kommer kanske aldrig dit fullt ut men att jag ”var tvungen” att köpa denna vackra hortensia när jag ändå skulle hämta ut ett paket (i en blomsteraffär) visar kanske vartåt det barkar 🙂 ….

Paketet ja; det innehöll dessa ridbyxor som var extremt mycket nedsatta i pris och som jag köpte för att ersätta ett par liknande som var helt söndernötta kring knäna.

Jag tycker att jeans-ridbyxor är både väldigt snygga och bekväma men tyget är ganska klent.

Annars har jag idag varit hos Nina och tränat och det gick bra.

Precis som många andra hästar försöker även min att hitta kryphål när jag ”kommer åt honom” och nu när jag har honom mycket bättre ”i ramen” och han inte får dra sig lång som han vill försöker han i stället att köra upp skallen när jag kräver samling och tex en sluta.

Jag tar inte så allvarligt på dessa små försök eftersom de är mycket lättare att korrigera än en hel del annat men det är lite lustigt för Vicke har alltid varit väldigt icke-stretig i handen/ munnen och kontakten har snarare ibland (flera år sedan nu) varit för lös.

Glömde förresten att visa er vad vi såg på vår uteritt igår:

Någon lustigkurre har tydligen julpyntat i skogen 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>