Lördag- spontanfika

Idag började jag dagen med en massa pyssel i mitt stall och i lösdriften; det är något av det mest rogivande och trevliga jag vet (ja, jag är konstig….jag vet).

Sedan blev det ridning på utebanan, harvning av densamma och därefter lite socialiserande på avstånd med några trevliga hundägare som jag lärt känna.

Efter lunch tyckte jag att vi kunde åka och ta en fika på en café hyfsat nära oss som jag läst om på en sida på Facebook som heter ”Utflyktsmål i Skåne”.

Ni vet hur man ibland gör sig en bild av något utifrån det man hört/läst och så är verkligheten inte på långa vägar som hur man föreställt sig det; utan att gå in på några negativa detaljer var det exakt det som visade sig vara fallet med detta café men nu har vi varit där i alla fall.

Konceptet som sådant var väldigt trevligt; ett café i ett boningshus ute på landet men skyltningen var i princip obefintlig och vi körde omkring läääänge innan vi hittade dit.

Måhända känner folk i trakten till stället men med tanke på att vi var de enda besökarna så hade i alla fall jag gjort bättre reklam för min verksamhet.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>