Måndag- mössa på

Skåne förnekar sig aldrig vad gäller att gå från iskyla till hetta och vice versa! Det är samma visa varje vinter och vår, ena minuten springer man i långkalsonger för att stunden efter svettas i t-shirt eller tvärtom; man njuter av en mild höst och så plötsligt är det snöstorm och x minusgrader.

Således har vi haft rejäl värme idag, som en härlig sommardag!

Tyvärr är inte allt guld som glimmar; även flugorna vaknade omedelbart till liv och det var bara till att packa upp flugmössorna!

Vad säger ni förresten om den här Fluffen?

Får kanske kalla honom ”Halv-Fluff” ett kort tag till för sedan ser det minsann ut som att han kommer att ersättas av samma tävlingsponny som var här förra sommaren 🙂 ?

Då var han sååå fin och det ser lika lovande ut så här långt!

Vicke och jag har varit hos Nina och för att använda ett slitet uttryck så är det mer och mer som kommer på plats och nu märker jag i alla fall var det svajar och brister utan att Nina ska behöva påtala det.

Ska jag sammanfatta min senaste analys så är det att jag måste ha kvar Vicke i ramen hela tiden, lyckas jag med det så blir det en stor skillnad på ett sätt jag inte förstått tidigare. Låter flummigt men huvudsaken är att jag själv vet vilken känsla jag ska leta efter och framför allt verkligen rida i varje, varje, varje steg. Det är där jag har slarvat (läs; inte fattat hur bokstavligt detta måste arbetas med).

Här ser ni förresten en soldyrkare som njuter:

Molly rullade sig minst 3 gånger på bara några minuter och såg verkligen ut att njuta av livet!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>