Torsdag- jag röjer vidare

Körde förbi dessa flummare i morse- visst ser de ut att leva sitt bästa liv?

Även ”Vickes kor” är på plats sedan kanske en vecka tillbaka och det är härligt att se hur fullkomligt obekymrad han är över sitt icke självvalda sällskap. Det fanns ju en tid när kor var en av få saker han var väldigt rädd för….

Vi har varit och tränat för Nina och jobbat vidare med skolor, piruetter och numera också embryon tIll saxen.

Nu har jag precis avslutat ännu en brännässleröjning och kan konstatera att om tex lök och potatis växte lika lätt och intensivt som detta ogräs hade jag kunnat sluta mitt ordinarie arbete och stå och sälja grönsaker på något torg…

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>