Måndag- bästa

Jag förstår till fullo varför denna pelargon-sort blev vald till ”årets pelargon”- tycker färgerna är så vackra.

Mitt exemplar är gödslat med äkta Ryhus-gödsel 🙂 !

Även det mesta i pallkragar, spannar och Ikea-påsar växer bra så vitt jag kan bedöma och ursäkta mitt tjat men detta är verkligen bästa tiden på året! Hur kan man inte tycka det?

Solen strålar, allting växer, man slipper tonvis med kläder på sig själv, hund, häst…..Ja, min njutning är obetalbar!

Här ser ni en annan som njöt av att rulla runt efter ridpass och efterföljande dusch. Skönt när rullning kan ske på gräs och inte grus hälsar den borstningsovilliga ägaren 🙂 .

Ytterligare en livsnjutare! Molly har genomgått en metamorfos från att nästan vägra att vistas utomhus annat än mycket korta, av nöden påkallade stunder, till att knappt vilja gå in i huset! Jag är nästan lite chockad över denna positiva förvandling och har henne gärna som sällskap när jag mockar hagar eller gör annat kring stallet.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. C

    …hästarna har fällt all vinterpäls och ännu inga mygg eller flugor. Skönt att vara ute och kunna rida utan att varesig frysa eller svettas. Maj är UNDERBART! (pollenallergi: ja. Men det är tusan försumbart i all ljuvlighet!)

    Svara
      • Eva

        JA – just nu är det mesta enkelt o underbart. Blir glad varje morgon man vaknar tidigt till sol .
        Att kunna ha öppet ut halva dygnet. Tror både ’folk o fä’ mår
        Bra av detta. Jag vaknar tidigt glad och min bortskämda hund vill faktiskt ut på morgonen. Underbar årstid – även om vi missat mycket i år- sen vår.

        Svara
        • Birgitta

          Just nu håller jag många tummar för att prognosen för imorgon ska visa sig vara helfel…..massa regn i många timmar är inte alls vad jag vill ha!

          Svara
          • Eva

            Tyvärr var prognosen rätt ! En dyster morgon och tydligen ska det vara såhär några dagar?! Men sen ska det tydligen vända rejält- hoppas hoppas .

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>