Tisdag- vi filmar

Det finns onekligen många fördelar med att man utvecklat telefoner och att surfplattor finns i var mans hand.

Den veterinär som behandlar Vicke gick på semester igår men har lovat att bistå mig så mycket hon kan ändå och ett led i detta är att hon föreslog att vi kunde filma Vicke så att hon kan följa utvecklingen av hans hälta.

Efter att ha sett dagens filmer (tack till min älskling som hjälpte till) tyckte hon att Vicke var enormt mycket bättre än igår. Fortfarande halt men inte på långa vägar som igår och definitivt inte som i förrgår.

Vicke är också feberfri och hans bajs ser också bättre ut så det är positivt.

Benen är fortsatt tjocka, inte lika tjocka som igår men ändå rejält.

Nu ska jag leda Vicke 2 gånger om dagen, ha honom i hagen, givetvis fortsätta att ha noga kolla på allmäntillståndet samt filma honom imorgon igen.

Är han fortsatt halt får veterinären titta på honom på måndag när hon återkommer från semestern; jag tycker inte att det är någon idé att blanda in någon annan denna veckan eftersom hältan ändå avtagit rejält.

Min lilla ponny går på utebanan och ska så göra tills vi får svar på hans blodprov gällande Cushings som ska tas nästa vecka.

Oaktat eventuell Cushings och även om jag skulle ha gett honom medicin redan idag är det för tidigt med gräshage så det är ju en jäkla tur att jag har en mjuk utebana han kan stå på.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva C

    Tänkte på en sak. Finns det någon fästingprofylax som man kan ge hästar liknande det som finns till hund och katt?

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>