Onsdag- a room with a view

Jag är väldigt glad över att man kan se i alla fall delar av hagarna från vissa av våra fönster; detta kort tog jag från vårt gästrum!

Minst lika glad är jag över min utebana; inte bara för att den är så bra att rida på utan för att den möjliggör för B att vara ute flera timmar om dagen och ändå stå på mjukt underlag.

Med Vicke är det fortsatt bättre; nya filmer skickades till veterinären i förmiddags och hon svarade att han är ännu mindre halt på vänster bak nu.

Vi får väl se om denna mystiska hälta går över av sig själv eller behöver behandlas och på ett sätt är det kanske bra att veterinären har semester denna vecka så att man liksom ser hur det hela utvecklar sig.

Jag är extremt mycket för ”all in” och behandla allt som går nu, genast, meddetsamma och helst redan igår men även om veterinären hade varit här är ledinjektioner eller ens Metacam just nu inte det som man ska experimentera med så nära inpå allt annat som varit den senaste tiden.

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Eva C

  Vet inte om det är samma med hästar men gamle Zack blev ordentligt halt när han fick anaplasmos.

  Svara
  • Birgitta

   Har googlat och hundar kan tydligen bli halta, hästar verkar ej utveckla just hälta utan i så fall mer allmän vinglighet.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>