Speciella annonser del 705: bra skylt

Skyltar som denna kan absolut vara vettiga att sätta upp om man har problem med besökare/ förbipasserande som, fast man inte vill, inte kan låta bli ens hästar men 1500:- för 2 skyltar lät oerhört dyrt tycker jag?

Idag finns det många tillverkar av dylika produkter så det går säkert att hitta vettigare alternativ.

Det största problemet har jag förstått är hur man hänger upp skylten utan att den går sönder när det blåser och jag gissar att det smartaste är att på något vis spika upp den om man vill ha den vid sina hagar.

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Har liknande skyltar – gula med varningstext- runt mitt hus för att folk – gärna med barn o småhundar- inte ska komma fram o ’titta’ på hunden- rottweiler. Förstår folk inte att detta inte är ett Zoo ??!! En sida av min trädgård vetter mot en park och det är inte klokt hur folk beter sig.

    Men de skyltarna kostade nog Max ca 30 kr/styck. Mina skyltar är dels spikade på grindar mm MEN också fastsatta mot stängsel med 4 hål o ståltråd.

    Hur mår B o V ??

    Svara
    • Birgitta

      B verkar ha återhämtat sig från fången och går ute på min utebana hela dagarna.

      V är infektionsfri men vilar eftersom han fortfarande har en liten hälta på vänster bak.

      Svara
  2. Minstral

    Äsch, vi bor utmed en väl trafikerad väg. Både bilister, cyklister och fotgängare stannar och klappar. Ibland rycker de upp lite gräs och matar, ibland har de med sig en morot eller ett äpple. Hade jag haft en häst som inte tålt ett äpple, en morot eller en näve gräs hade jag ju inte haft dem där. Visst är det bra att de inte matar men att klappa missunnar jag inte någon.

    Svara
    • Birgitta

      Hade förbipasserande velat klappa mina hästar hade de gärna fått göra det.

      Det skulle väl vara om man visste att ens häst var väldigt nafsig/ högg efter folk (extremt ovanligt skulle jag tro) som man kanske vill gardera sig för att slippa olyckor?

      Svara
      • Eva

        Som hundägare är man ju strikt ansvarig oavsett anledning och även om jag har väldigt högt staket och buskar runt om så hetsar rottweiler-Elliot upp sig och kan skada sig själv – när folk och hundar är alldeles inpå staketet och eftersom jag själv inte skulle gå upp till andras villa tomter så har det irriterat mig i 31 år !! Även med andra hundraser- Golden. Även de vaktade sin trädgård !!

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>