Hinder

Förra året köpte jag 6 begagnade hinderstöd som efter målning blev helt ok samt 10 omålade bommar som har fått vara som de är fram tills nu.

Jag köpte färg för att måla dom för ett bra tag sedan men eftersom målning inte precis är min favoritsysselsättning så har jag ”glömt” bort projektet fram tills igår.

Nu fick jag ”tummen ur” och efter några timmars jobb blev jag färdig:


Som jag sa till Henrik är det lite slöseri med tid att måla så där petnoga eftersom just bommar tenderar att ”slängas omkring” ganska ovarsamt men nu har de i alla fall färg på sig 🙂 !

Jag blev för övrigt ganska förvånad när jag började måla med vad jag hade köpt som RÖD färg- denna färg tycker jag inte precis är just röd men å andra sidan spelar det absolut ingen roll i just detta fallet.

En kommentar

  1. Stina Holm

    Jag testar en riktigt enkel variant just nu: jag spraymålar bommarna. Superenkelt och det blir snyggt! Hållbarheten vet jag inte helt men vi har gjort så i ryttarföreningen med tävlingsbommarna och dom håller sig riktigt fina än!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>