Mass-spridning

Jag vet inte om det är för att vi själva bor på en hästgård nu eller om det är för att man ibland verkligen ser saker när man börjar titta efter dom så att säga men jag tycker att det känns som att den giftiga växten stånds bara sprider sig mer och mer.

Jag ser till och med hagar översållade med stånds och undrar hur noga en del stall/hästägare är med att rycka bort plantorna?

Många vittnar om att de rycker upp minsta lilla gula växt men om inte alla hjälps åt med detta jobb så ser jag en risk att den snart tar över så att den knappt går att få bort.

Tydligen är mina tankar inte bara mina; här en artikel som belyser just detta!

En kommentar

  1. Anna Ask

    Min pojkvän behandlar titt som tätt förgiftningar på häst där de fått i sig saker i hagen, det kanske är vanligare här med olika giftiga växter men jag är lite förvånad över hur ofta det verkar hända. Även om hästarna ”oftast” ratar det farliga så är det tydligen långt ifrån alltid fallet.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>