Tisdag- harmoni

Här ser man ännu en fördel med ridhusmålningen; nu harmonierar vårt förråd med carporten och ridhuset rent färgmässigt. Förrådet målade jag ju förra sommaren; minns ni:

Idag har jag avverkat ett fint pass på Vicke samt klippt allt gräs.

Medan jag körde omkring, bekvämt tillbakalutad, funderade jag över vilket tur det var att jag inte lät snålheten bedra visheten när det gällde köpet av åkgräsklippare.

Henrik var mycket mer för detta köp direkt medan jag tvekade pga kostnaden men med facit i hand hade vi aldrig orkat klippa de enorma ytor vi har på annat vis.

Ytorna att klippa har dessutom ökat en aning i samma takt som vi röjt undan ogräs och annat så det hade säkert tagit minst 2-3 timmar/ gång och vem orkar det i längden? Och ibland 2 gånger i veckan….

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Jeguo

    Du är flitig
    Målar med pensel ett helt litet ridhus
    Vi köpte en en färgspruta förra året när vi målade ladugården. Igår sprutade vi igen, det som blev kvar när färgen tog slut förra året och sedan hönshuset, vedboden och baksidan av huset . Och eftersom det fanns färg kvar fick även lekstugan färg. Kvar är en gavel på vedboden då vi hittade ett bålgetingbo. Inte kul när man målar, annars brukar vi låta dem vara.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>