Torsdag- från topp till tå

Låt er inte luras av bilden; de flesta av mina morötter är lika stora (läs; små) som mina fingrar men jag kan inte heller påstå att jag lagt någon större omsorg på dom. Men lite gott för Vicke att äta….

Rubriken illustrerar hur blöt jag var efter dagens ridpass på utebanan; det var bara att skala av sig alla plagg och lägga dom direkt i tvättmaskinen samt omedelbart sätta igång med att smörja in all utrustning som även den gick att vrida ur.

Men Vicke gick fint i alla fall; regn påverkar honom inte och att avbryta passet ”halvvägs” lockade inte heller så det blev som det blev: blött!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>