Vardagslyx

Igår var Henrik och jag och åt lunch ute; något vi gör kanske 1-2 gånger i veckan.

Och för mig är detta vardagslyx!

Att äta god mat som någon annan lagat och att ”komma ut” lite med min man.

För en del är detta något de aldrig kan unna sig även om de hade velat, det vet jag medan det för andra är så självklart att de inte ens reflekterar över det. Man har ju olika ekonomi och prioriteringar så klart.

Men vad är vardagslyx för er?

3 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna Ask

  Jag bor mellan två väldigt fina parker och just nu är vardagslyx för mig att ha tid att promenera till någon av dem och köpa glass.

  Att köpa en croissant till frukosten på bageriet och lite färska bär på marknaden är en annan.

  Just nu har jag så otroligt mycket att göra så det känns lyxigt att ta sig tiden att göra något lite extra, mina aktiviteter är ju inte dyra på något sätt.

  Svara
 2. Eva

  Vardagslyx kan vara så mycket- med stigande ålder tycker jag att man glädjer sig mer åt sådant man tidigare tog för givet. Vilket kan vara allt från en god måltid, en trevlig hundpromenad, vackert väder mm mm

  Svara
 3. Charlotte

  Lunch ute är vardagslyx även för mig! Och hämtmat på en filt i naturen. Fransfärgning på salong. Dricka morgonkaffe utomhus – jag bor i lägenhet så all förtäring utomhus blir på något sätt lite vardagslyx! -:)

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>