Söndag- stenar

Bilden ovan illustrerar ännu ett projekt på Ryhus: ”operation stenuppgrävning”!

Vi har större och mindre stenar ”både här och där” på Ryhus; i hästarnas hagar och på gräsmattorna runt stallet tex.

En del är rätt så mycket i vägen när man ska klippa gräset och i helgen grävde vi därför upp en del av stenbumlingarna.

Den största ser ni på bilden och det krävdes en knäckt spade och hjälp av min bil för att få upp den ur sin håla i marken.

Jag sa till Henrik att det ska bli intressant att se hur hög stenmuren vi började bygga i somras kommer att bli om vi bor på Ryhus tillräckligt länge; gudarna ska veta att det finns gott om byggnadsmaterial!

På denna bilden har vi bara börjat men fråga mig igen om ett tag 🙂 !

Bilder som denna får jag ibland från Henrik när jag är på väg hem från jobbet; denna togs i morse.

Det är Molly som sitter och tittar ut mot vägen där hon snart ska se mig komma körande! Hur hon kan veta att det börjar närma sig kan man ju undra för när bilden är tagen är jag fortfarande flera kilometer hemifrån.

Den här bilden är tagen från en film tagen med min IPad.

Jag försökte filma dagens ritt vilket bild/ kvalitetsmässigt hade blivit fullt godkänt om inte inspelningen avbrutits helt oförklarligt efter strax efter 7 minuter.

Jättesynd och jätteirriterande; sist jag provade var på min utebana och där filmade ipaden i över 50 minuter men där ställde jag in vinkeln så fel att jag bara syntes när jag var väldigt nära den.

Ska fortsätta experimentera med detta för jag tycker det är jättenyttigt att se sig själv på film.

En kommentar

  1. Victoria Svejme

    Jag hade en hund som varje dag typ en kvart innan jag kom hem vaknade med ett ryck och gick och la sig vid ytterdörren och väntade på mig. Detta berättade min dåvarande man som också sov i sängen vid den tiden då han jobbade natt

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>