Före och efter

Som ni kanske har märkt älskar jag ”före och efter”-bilder 🙂 !

Det är något tillfredsställande över att se hur stor skillnaden kan bli, oftast till det bättre och ibland med ganska enkla medel.

Henrik hittade de två före-bilderna i sin telefon; de togs precis innan vi flyttade till Ryhus och efter-bilderna tog jag igår.

Det finns ytterligare några få projekt som jag verkligen hoppas kunna visa liknande bilder på men de måste bli färdiga först och det kommer tyvärr att dröja.

Växthuset på den översta bilden var som ni förstår bortom precis all räddning och vi fick plocka bort hur mycket glas och sten som helst från gräset innan ytan gick att klippa.

Och staketet framför huset var bara en sådan där onödig ”underhållsgrej” som vi slapp genom att ta bort det helt och hållet.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    OJ OJ !! Vilken skillnad det är på Ryhus när man ser alla före/efter – bilder.
    Ni höjer ju värdet på hela gården och får det vackert och lättskött.

    Svara
    • Birgitta

      Ja, vackert och lättskött är målet!

      Att öka värdet spelar ingen roll då huset aldrig kan säljas (fideikomiss) men vi vill ju definitivt vårda det fast det inte är vårt.

      Svara
      • Eva

        Det förstår jag ! Men skulle Ni flytta kan de höja hyran REJÄLT efter Er – nu är det ju fantastiskt.
        Ni borde få bo gratis !

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>