Mer Granngården-gnäll

För några dagar sedan skrev jag om hur jag vid några tillfällen kunnat konstatera att påstådd lagerstatus på Granngården om man kollade deras hemsida inte stämde med verklig status i butiken. Inte bra alls tycker jag och nu måste jag fortsätta att gnälla om en annan grej:

Beställde hundmat som ej fanns i fysisk Granngården-butik men som skulle skickas dit.

Redan dagen efter beställning får jag ett sms att varan tyvärr inte kan levereras.

Ringer kundtjänst och får veta att varan är slut, i alla fall i det lager som ligger närmast ”min” butik.

Får rådet att prova att göra beställningen en gång till; då går den tydligen vidare till nästa lager!?!

Väldigt märkligt men det är inte det jag vill gnälla på utan på det faktum att pengarna jag betalat in inte återbetalas förrän efter 5-6 dagar ”och ibland kan det ta lite längre tid” sa kundtjänst.

I dagens moderna samhälle tycker jag att detta är på tok för lång hanteringstid- jag står verkligen inte och faller med 600 kronor men vet att det finns dom som absolut skulle behöva få tillbaka pengarna fortare. Dåligt!

Dessutom ska det bli mycket intressant att se om min andra beställning går att leverera; även detta extremt märkligt och hur många skulle ens komma på tanken att göra om en och samma beställning på detta vis?

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Lee

    Ja, den hemsidan alltså… Enl lagerstatus fanns inte det fodret jag skulle ha på min butik, så beställde i morse. Nu fick jag sms att det fanns att hämta. Alltså fanns fodret iaf! Jag brukar ta betala med Klarna, tycker det är smidigt (särskilt som det krånglar med ett o annat…)

    Svara
    • Birgitta

      Känns som att någon ansvarig och kunnig bör ta tag i den hemsidan asap. Vad är meningen men en hemsida om den inte stämmer liksom? Blir bara irritation och dålig reklam.

      Svara
  2. My Persson

    Jag ville ha svarta ”kalvhinkar” till foder, men fanns bara rosa och orange. Frågade i kassan och fick till svar att de beställs när de färgade börjar ta slut…. Det kan ju inte personalen hjälpa, men vilket system, alla vet ju att färger säljer olika och då mister man försäljning om man inte har hemma av standardfärger, som tex svart.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>