Tisdag- stenar, hundmat och piruetter

Nu känns det som att Henrik och jag har grävt upp alla stenar som stört oss kring Ryhus!

Att det finns material till att höja muren i bild med flera meter kan jag nästan garantera för börjar man gräva så dyker det hela tiden upp mer sten men nu har vi i alla fall tagit de som liksom skymtat ovanför ytan så att säga.

Vi vill ju inte sabba åkgräsklipparen genom att köra på dessa, annars stör de inte jättemycket.

Storyn med hundmaten jag beställde via Granngården och som först påstods vara slut är nu avslutad genom att den andra beställningen jag gjorde (på kundtjänstens uppmaning) kunde levereras- vad ger ni mig för det?

Hur många skulle ens komma på tanken att göra om en och samma beställning på detta vis? Inte jag i alla fall….

I mina trakter råder just nu härlig sensommarvärme och jag kunde rida ett fint pass på min utebana.

Konstaterade att det ibland är bra att rida på nyharvat underlag så att spåren avslöjar vad man sysslar med 🙂 🙂 🙂 !

Kunde tydligt se att några arbetspiruetter jag gjorde och som kändes ”lagom” och bra var ENORMA sett till ytan i alla fall…..

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna Ask

    Jag beställde kattmat från Zooplus, de skickar med GLS i Frankrike. Jag fick ett meddelande igår att de skulle leverera idag men jag bokade om leveransen till fredag (jobbar hemma på fredagar). Fick bekräftelse både via mail och SMS att leveransdatum var ändrat.

    Idag när jag var på jobbet ringde det en kille och sade ”du var inte hemma så jag lämnade paketet hos grannen”. Är ju inte hela världen för jag beställde i lördags och fick idag så det är ju fantastisk service, bara så roligt att ena handen inte verkar veta vad andra handen sysslar med.

    Svara
    • Birgitta

      Det gäller ju att ha ärliga grannar!

      Vi brukar beställa via VetZoo som är fantastiskt snabba och levererar till dörren, även kvällstid- otroligt bra service.

      Denna gången hade de ingen passande hundmat annars skulle vi ha tagit dom i stället för kassa Granngården….

      Svara
  2. Filippa

    Postnord här dit jag flyttat ”levererade” mina paket (allt från kläder till mat) genom att lägga paketet på gatan bredvid brevlådan… Trots att det står i bekräftelsen att paketet läggs utanför dörren om det inte går ner i lådan. Samtliga gånger utom en har paketet dessutom fått plats i lådan (jag har sån där stor, som inte är låst, vilket jag också angett i instruktionerna).

    När jag blev förbannad över ett paket från Zalando som fått ligga ute en hel dag i regn så kontaktade jag dem genom alla instanser jag kunde och påpekade att det var olagligt, omoraliskt osv osv. Så nu levererar inte postkillen till mig alls… oavsett om det går ner i lådan eller ej, oaktat att jag betalar 99 kr extra för hemleverans – allt lämpas av på Coop med beskrivningen ”du var inte hemma” (jag jobbar hemifrån och ser lådan).

    Svara
      • Filippa

        Jag sitter och väntar på honom varje dag nu! Hahaha! Ska konfrontera honom, det blir knappast sämre av det. Dock byter jag av jobb med att renovera, så jag lyckas missa honom varje dag. Tog upp det med vanliga brevbäraren, men det är tydligen inte han som levererar paket (eller så är det han och han ljög igen…)

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>