Den nya universal-ursäkten

Lustigt det där….för några år sedan raljerade jag ibland om att man alltid kan skylla på maginfluensa om man inte har lust med whatever- ingen vågar propsa på att träffa någon som påstår sig ha denna åkomma. Sägas ska att jag själv aldrig skulle våga skylla på något sådant av rädsla för att karma skulle ge mig maginfluensa!

Jag skyllde en gång på punktering när jag inte hade lust att besöka några vänner- löjligt så klart men jag får skylla på att det var typ 30 år sedan och vad tror ni hände….kort därefter fick jag punktering!

Men i alla fall- om man idag inte har lust att göra något, gå till jobbet, träffa whoever osv så säger man bara att man ”känner sig snuvig/ har ont i halsen” så är man befriad utan vidare frågor!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>