Speglar vs PIVO

Jag har sedan förra hösten hållit lite utkik efter begagnade ridhusspeglar men det verkar stört omöjligt att hitta. Nya kostar måååååånga tusen och sedan är det dessutom inte helt lätt att montera rejäla speglar heller.

Så hur trevligt (läs: nyttigt) det än hade varit att spegla sig när man rider får jag nog inse att det inte blir något köp varför jag i stället har börjat snegla på PIVO:n, en manick som filmar en när man rider.

Många ryttare sjunger PIVOns lov, nackdelen mot speglar är som jag ser det att man inte får den omedelbara feedbacken utan måste sätta sig ner och titta på filmat material.

Jag ska fundera lite till innan jag eventuellt köper en men som sagt så är många väldigt nöjda.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>